Tuesday, April 17, 2012

Oyster kausi Japanissa


Oyster kausi Japanissa

Japanissa on neljä hyvin erilaista vuodenaikaa ja kaikilla on niiden erityinen suosikki. Kesät ovat kuumia ja tahmea, talvet ovat kylmiä ja lumisia. Keväällä ja syksyllä ovat molemmat suuria muutoksia, ja voit nähdä sitä kaikkialla.

Hienoa Japaniin, AOS neljä vuodenaikaa on se, että sesongin ruokaa! Ei kausi lähes kaikenlaista ruokaa kuviteltavissa. Talvi on Oyster kausi. Jotkut sanovat sinua vain syödä ostereiden R kuukautta. Japanissa on samankaltainen sananlasku,, Äúdo ei syö ostereita jälkeen Cherry Blossom (huhtikuu), AU. Se tarkoittaa parasta kuukautta syödä ostereita ovat tammi-, helmi-, maalis-, huhti-, syys-, loka-, marras-ja joulukuussa. Tietenkin "R sääntö" järkevämpää päivinä ennen nykyaikaisen jäähdytys. Nykyään useimmat myöntävät, että ostereita voi syödä ympäri vuoden ilman mitään ongelmia.

Syksyllä eli nyt maaliskuuhun asti, alatte nähdä ostereiden kauden uudelleen. Se Kaki (Oyster) kausi. Se on herkullinen hoitoon nimeltään Kaki poikasten, friteerattuja ostereita. Yksi parhaista tavoista nauttia ostereita Japanissa on Kaki nabe (osteripata). Kaki Shigureni Chazuke, haudutettua Uramura ostereita ja tuoretta inkivääriä peitossa paksu, makea soijakastike tarjoillaan kulho riisiä, olisi teidän valinta, jos ruokahalu on pieni. Tämä on kevyt ateria, mutta se antaa sinulle kiihoke energian kesähelteellä.

Tunnetuimpia Japanin osteri Yhdysvalloissa on, Äúkumamoto osteri, AU. Liha on täyteläistä ja meheviä. Maku on puhdas, rikas ja suolainen. Shell on pieni mutta syvä kuppi, joka on uurrettu ja veistoksellinen. Historia Kumamoto osteri on hyvin mielenkiintoinen. 50 vuotta sitten, Japanin osteri kultivaattorit aloitti viennin Kumamoto ostereita Kaliforniaan, haaveilee liiketoimintansa kasvattamiseen. Kuitenkin amerikkalaiset huomasi, että he voisivat viljellä Kumamoto ostereita Kaliforniassa, joka johti halvempaa ja tuoreempaa kotimaan Kumamoto ostereita. Tämä aiheutti katoaminen Kumamoto ostereiden viljelyä Japanissa. Äskettäin japanilaiset ihmiset, jotka olivat syöneet Kumamoto ostereita Yhdysvalloissa alkoi luoda kysyntää Kumamoto osterit Japanissa. Joten, Kumamoto prefecture alkoi viljellä Kumamoto ostereita ja toivottavasti se tulee olemaan markkinoilla tällä kaudella.

Kumamoto osteri on eksoottinen pienoiskoossa erilaisia ​​ns Tyynenmeren tai Japanin osteri. Kumamotos eroavat pohjoisten serkkujensa monella tavalla: Ne ovat ylivoimainen maittavuus, ovat pienempiä, syvemmällä Tyynenmeren ovat säilyy kauemmin, ja ovat aina kauden.

Kumamotos mistä Tillamook Bay ovat lievästi hedelmäinen ja makea kanssa rikas voita-kerma koostumus. Niiden koko, koostumus ja maku tekee niistä suosikki puoli-kuori ystäville, ja paras valinta-ensimmäistä kertaa osteri kokemus.

Johtuen sodanjälkeisen teollisuuden saasteet, Kumamotos katosi heidän omalla vesillä. Pacific Northwest viljelijät ovat pitäneet lajin hengissä. Tällä hetkellä Kumamoto ostereiden kunnostustöitä Japanissa.

Kun japanilaiset ihmiset syövät tuoreita ostereita, ne palvelevat heitä ponzu kastike (sitruunahappo etikka kastike) kutsutaan, Äúsugaki, AU joka Äúcooks, AU ostereita.

Osterit, helposti sulavaa ja sisältää erinomaisen tasapainon ravinnon. Länsimaissa ostereita kutsutaan "Milk of the Sea", koska osterit yhtä ravitsevaa kuin maitoa. Viimeaikaiset tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että maukasta simpukat ovat vielä runsaasti eri ravintoaineita kuin maitoa. Seuraavassa on luettelo merkittävä ravinteiden ostereita. - Glykogeeni Glykogeeni on hiilihydraatti tallennettu eläinkudoksessa ja muuttuu glukoosi kun imeytyy ihmiseen antaa energiaa. Saanti glykogeenin vahvistaa toimintaa maksassa.

Proteiini osteri sisältää joitakin aminohappoja kuten glutaminic happoa, kysteiini, ja tauriinia jne. Nämä aminohapot voivat katkaista neutraloida myrkkyjä, ja poistaa myrkylliset asia pois elimistöstä. - Vitamiinit ja kivennäisaineet Osterit sisältävät vitamiineja B1, B2, B6, B12 ja C. Sinkki, vaatimus ihmisen kasvua, hyvää verenkiertoa ja sukukypsyyden, on myös läsnä. Kalsiumia, jodia ja rautaa ovat myös runsaat ostereita. Näiden lisäksi runsaasti ravinteita, ostereita on helpompi olla sulavaa kuin muita äyriäisiä, joten ne imeytyvät helposti lasten ja vanhimmat.

Miyagi Prefecture toimitetaan 70 prosenttia Japanin AOS siemen ostereita ennen kärsimystä laajoja tsunamin vaurioita. Muut prefektuurit nyt muokkaamisella turvata nuorten ostereita, koska kesä on kausi keskeyttää ne kelluu meressä.

Vuonna japani meriviljely, ostereita liitetään linjat ripustaa kelluva bambusta tai puusta lautat. Lautat avulla kolmiulotteinen käytöstä Ocean tilaa tiheä viljely ja voidaan siirtää välttää punaisen vuoroveden ja loinen pitoisuuksia. Ne ovat kuitenkin alttiita vahinkojen taifuunien. Vuonna Miyagi Prefecture, useimmat lautat olivat uponneet tai kuljetetaan merellä 11 maaliskuu tsunami.

Sanriku alue Japani on yksi kuuluisimmista osterinkasvatusalalla alueilla maailmassa, ja kaksi kertaa aikaisemmin, he ovat auttaneet ostereiden miesten Ranska kansoittamaan niiden varastossa jälkeen tauti oli pyyhkinyt sen pois. Nyt tsunamin jälkeen, ranskalaiset ovat palaamassa hyväksi. Kuitenkin japanilaiset ovat kilpajuoksu aikaa vastaan, koska he tarvitsevat niiden osteri tilojen uudelleen puolivälissä Summer, joka on kun niillä on sylki setti (kun osteri toukat vapautuvat ja etsiä kotiin).

Lähteet:

No comments:

Post a Comment